Черешката на тортата“ ще се завърне с нови епизоди на

...
 Черешката на тортата“ ще се завърне с нови епизоди на
Коментари Харесай

„Скрита самоличност“ връхлита ефира на NOVA от 3 юни

 

„ Черешката на тортата “ ще се завърне с нови епизоди на 20 май в 20:00 ч., в които началник Манчев трансформира разпоредбите на играта в конкуренцията за почетния плакет. Той ще съчетае арбитърската си роля с виртуозни демонстрации в кухнята и ще слага специфични задания на звездните участници. Първи в непредвидените провокации ще се впуснат надарените артисти Рая Пеева и Кирил Недков, изпълнителите Таня Боева и Росен Янчев и „ Мис България “ 2022 Александра Кръстева. Стартът на кулинарното риалити идната седмица ще изпита тяхната креативност и ще ги върне към тяхното детство.

 

NOVA

 

Петият и финален сезон на екшън сериала „ Магнум “ ще наблюдава работата и живота на чаровния частен детектив Томас Магнум (Том Селек) всеки работен ден от 21:00 ч. В новите епизоди на телевизионния шлагер хавайските следствия на Магнум не престават с цялостна мощ. Част от престъпните случаи, пред които ще се изправи детективът, този път включват следствия за съмнителна гибел от свръхдоза, закононарушения на корейска мафията, кражби и мистериозни отвличания.
От 20 май късната емисия на Новините на NOVA се завръща в нормалния летен график – от 22:00 ч. с одобрените двойки водещи на NOVA – Ани Салич и Николай Дойнов, Даниела Тренчева и Христо Калоферов, a късната емисия на NOVA NEWS ще стартира в 23:00 ч.

 

NOVA

 

От идващия понеделник в 22:30 ч. с четвърти сезон се завръща и „ Новобранецът “. В сериала към този момент е настъпила смяна, защото Джон Нолан (Филиън) стартира първата си година като формален патрулен служител на реда, до момента в който различен новобранец със комплицирано минало се причислява към сектора. По пътя на новите си отговорности Нолан ще поеме още провокации и рискови случаи – всичко това, до момента в който се ориентира в нова връзка и желанието си да завоюва ранга на учащ офицер допустимо най-бързо.

 

NOVA

 

Гледайте NOVA през летните месеци всяка делнична вечер от 20:00 ч.!

dariknews.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР